1.
napar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Recobrir completament i uniformement un menjar amb una capa de salsa o de crema. [...]
|
2.
pindolació
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Tècnica consistent a recobrir les llavors amb un material inert que n'uniformitza la mida, la forma i el pes, amb la finalitat de facilitar-ne la manipulació i l'ús en la sembra mecànica. [...]
|
3.
garapinyar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Recobrir d'almívar pres formant grumolls. [...]
|
4.
envinilar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Recobrir una superfície amb paper de vinil. [...]
|
5.
asfaltar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Transports
Recobrir un carrer, una carretera, etc., amb asfalt. [...]
|
6.
couratge
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Operació consistent a recobrir una superfície amb coure. [...]
|
7.
asfaltatge
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Transports
Operació de recobrir un carrer, una carretera, etc., amb asfalt. [...]
|
8.
amputació de Wilms
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Amputació que consisteix a recobrir la superfície de secció de l'os. [...]
|
9.
untar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Recobrir un aliment, un plat, una safata, etc. amb un producte greixós. [...]
|
10.
napar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Recobrir completament i uniformement un menjar amb una capa de salsa o de crema. [...]
|